TV : The Time Is Now...

It's coming.. in a matter of hours. Season 2 premiere of HEROES.



The old gang will be back..



And so are the new ones..



And of course; my Claire, in a new baby blue cheerleader outfit..




It's going to be awesome.
ARE U READY FREAKS AND GEEKS ?

10 comments:

  1. sHa shinizzle said...
     

    YATTA~

    man, aku rindu gila ndak tgk Heroes nie. (dan besok House MD plak, yay~!)

    though - ugh, not enough Peter. hehehe

    dan aku baru jerk tengok Resident Evil : Extinction malam tadi. heh Ali Larter as Claire in RE. aku dok expect dier kene patah bones ke hape, pastu elok balik cam Claire on Heroes... or has that superpower cam dlm Heroes. hahaha

  2. RedWGG said...
     

    yaaa...
    dah nak main eks session 2..
    bagus..lama dah tunggu..tapi ader pelakun baru yea? oo..yelah..dah byk mati pun dlm 1st session kan?..

  3. aremierulez said...
     

    tak nak wat review untuk heroes 1st episod ke

  4. Sk8edge said...
     

    Prison break dah 2 episod, House pulak..Heroes dah keluar huhu...Smallville, Lost semua bulan 9 ni..Supernatural tak tau lak..

  5. Nazim Masnawi said...
     

    Can't wait to see the Kristen Bell vs. Hayden Panettiere discussion arises.

  6. Edd Vedder said...
     

    sha..
    u should see Ali Larter in Marigold. I wish she was Claire so that she could break Salman Khan's bones.

    redwgg..
    hello, welcome. BTW ,it's season not session. Sorry, I'm a nitpicking goon. *runs away*

    sk8edge..
    Ada banyak jugak series baru yg mcm menarik.. Tapi aku tunggu The L Word. :)

    nazim..
    Aku baru perasan, are u a Heroes fan now? BTW, people in M'sia maybe kurang familiar dgn Kristen Bell dan siri Veronica Mars nya. Aku ada tgk a few episodes, nothing special. But seriously, Hayden's gonna kick her ass anytime. Did u see her at the Emmy's? She's a cute lil' mo'fo!

    amirul, people...
    I want to review Ep 1 of Heroes.. if only I could find the time! Wait.

  7. Nazim Masnawi said...
     

    "Aku baru perasan, are u a Heroes fan now?"

    No way in hell, man! Well... at least, not right now. Aku still unreligiously follow the show. A series with multiple characters like this need some legs to establish itself. Hell, cuba bayangkan kalau aku give up Buffy or even Dunia Baru pada Season 1 diorang dulu; man, tak tau betapa sesat langkah aku sekarang.*

    "BTW, people in M'sia maybe kurang familiar dgn Kristen Bell dan siri Veronica Mars nya."

    Aku tak faham statement ni. Maksud aku, did Hayden already have such household followers ke kat Malaysia ni before she joined Heroes?

    "But seriously, Hayden's gonna kick her ass anytime."

    Say whatever you want, homeboy, but nothing... NOTHING can beat this.

    *Tapi aku still curious macam mana reaksi peminat Heroes bila diorang tengok Watchmen besok.

  8. ANZO the BLOG said...
     

    claire oh claire.. makin tembam, hmm (xpe, janji maintain comel) dan makin panas aksi claire untuk season 2, siapakah lelaki yg berani mencium mulut claire untuk new season ni, menyirap je rasa bila aku tgk trailer tu.. chetttt..

    p/s: bro, aku link-kan kamu ye..

  9. Edd Vedder said...
     

    "Aku still unreligiously follow the show."
    - u made us sound like a freakin' cult.

    did Hayden already have such household followers ke kat Malaysia ni before she joined Heroes?
    - yes in my book; with few of my buddies. All because of the best DVD ever produced, and I mean EVER : Bring It On: All Or Nothing!

    C'mon man.. Kristen couldn't even fill the tiny cup in that costume. Try imagine Hayden in it... Yummy!

    * sebagai seorang peminat setia Heroes dan seorang yang memang excited giler tentang the upcoming Watchmen film.. apa yg aku boleh katakan cuma satu : Carla Gugino as Sally Jupiter. That sentence alone gave me an erection.

  10. Edd Vedder said...
     

    anzo my man,
    welkam, welkam.. link, no problemo.

Post a Comment