The end of those sleepless nights..

Italy Are 2006 World Champion!

But the question on everyone mind is.. Why Zidane? Why..?? It's your last game ever..!
Apakah carutan Materazzi kepada Zidane sampai Zidane tiba2 naik sawan kambing gurun?
It's a damn shame..


Forza Italia!

13 comments:

  1. Nazim Masnawi said...
     

    It was so damn funny. Aku still chuckles bila ingat balik tandukan tu. Looking at his credibility makes it even more better. Keh! Keh! But it also kinda creepy sbb lepas tanduk, he gave this straight face. I discover no kinship, no understanding, no mercy. And this blank stare speaks only of a half-bored interest in football. Really gonna haunts me forever.

  2. Nadia said...
     

    aku nak sgt tau apa materazzi ckp. biase dia tu!!...tapi tu la..zizou, zizou...why?? if not, sure FIFA dah bagi golden ball kat lu tanpa berfikir panjang! sigh. anyway, pagi tadi baru tau skill terpendam zizou. haha. cayalah!...farewell zinedine yazid zidane...

  3. Lizzam said...
     

    Italy is Champion la..

    and apsal la si zidane tak kasi flying header je. alang2 dah nak kena kad merah...kasi parah sket...

  4. Edd Vedder said...
     

    dudes and dudettes..
    aku rasa zidane mmg tunggu peluang nak buat tandukan kambing gurun tu. He was probably thinking..

    ".. it's the last game of my career, let's give these people something that they will remember for the rest of their lives. This world cup tournament will be forgotten unless I did something good.. something memorable. Hey materazzi! Come here. U have nice chest.. Dushhhh!"

  5. ayobkelubi said...
     

    edd : hahahaha.betul gak ek?.

    tapi sokabar hari ni ckp materazzi say something about calling ZZ as a terrorist which is ZZ can't accepted.tu yg dia tanduk tu.kira mcm hina agama ZZ lah.kalau aku pun hangin jugak.main bola,main jek lah jgn nak masuk bab2 agama lak.

    agaknya.

    anyway tanpa tandukan tu pun ZZ is one of the legend in football world.

    salute ZZ!

    eh,lupa aku suka ITALI menang!.hahaha

  6. Edd Vedder said...
     

    ayob,
    selamat dtg! Aku mmg dh agak mesti kes racial statement yg buat Zizou melenting.

    Tapi Zizou ni selalu ckp yg dia adalah seorang non-practising Muslim. Kenapa dia leh terasa sangat..? Hmmm.

  7. Nazim Masnawi said...
     

    That terrorist thing is sorta menghina diri dia himself; not agama.

  8. Zack said...
     

    Aku masih belum boleh menyesuaikan diri dengan gambar Nazim Masnawi yg baru tu...

  9. Edd Vedder said...
     

    me too actually.. and did u try to view it full size? Damn those armpits hair!

  10. Nazim Masnawi said...
     

    Macam siol je, cerita benda lain pulak!

  11. Iron Board said...
     

    ntah...perasan chuck norris tul...!

    anyway, chuck norris rulez...!

  12. Nazim Masnawi said...
     

    I'm not perasan-ing, Iron Board. I'm just bringing The Chuck back to people.

  13. Iron Board said...
     

    yup, u won't see karate hero like Chuck anymore...!

Post a Comment