first ever birthday present wish..

Update : 28 Nov 2005 6:30pm

Aku jenjalan Mid Valley Sabtu ari tu..
Aku jumpa box set ni kat Speedy..hehe



Tak nampak la harga dia.. Zoom sket bleh? Huh?? Gulp..!!

Image hosted by Photobucket.com


---------------------------------------------------------

Aku baru perasan.
Lagi seminggu, birthday aku..
Aku jarang gak sambut birthday ni..
Tak pernah buat birthday present wish...
So, aku nak buat la..
:)

Kalau bleh aku nak benda ni as my birthday present...







Dah lama teringin benda ni..
Tak tahu kat mana ada jual..
Boleh tak...?
Boleh la...

:)

15 comments:

  1. Nadia said...
     

    mcm aku penah nampak, tapi di mana yaaaa??...hmmm, anyway, ni buku ke boxset ke hape? aku penah nampak lebih kurang camni, & reganye >rm300..*tercekik*. but, gambo cover tu aku penah le lukih masa boring2 dulu. mana ntah aku letak.

    kalo nirvana ni, ape lagu fav ko? aku suka 'lithium'.

    err..ko rase kurt bunuh diri je, kena bunuh? aku rasa dia ni dah lama "mati" sejak dpt bini gile glam mcm courtney tu..hahahaha...ko try baca buku 'scar tissue', anthony kiedes kata dia simpati ngan kurt sbb dpt bini camtu, pastu dia kata si courtney tu mmg suka enter frame. heh..

  2. Anonymous said...
     

    alamak..lagi seminggu ker?apsal tetiba tahun ni wat birthday present wish ni..ada makna ka??? ;->

    *ingenue*

  3. Edd Vedder said...
     

    Nad..
    ko penah nampak box set nirvana ni kat ner? Boxset ni ada 3 CD audio, 1 DVD + 1 buku. Mmg must-have item untuk die-hard Nirvana fan.. RM300?? Gulp..!

    Soalan yg paling susah aku nak jawab ialah 'apa lagu faveret nirvana ko?'. Sbb susah untuk aku memilih 1 lagu dari semua masterpiece cobain.

    Tunggu next posting aku. Aku nak citer how nirvana change my life + review movie pasal Cobain.

  4. Edd Vedder said...
     

    bee..
    ya la lagi seminggu.. takkan pisang berbuah dua kali kot? hik..hik..hik.

    ..sudah gaharu cendana pula, sudah tahu bertanya pula.

    .. :)

  5. Nadia said...
     

    edd, aku rase mcm kat speedy video, tapi x sure what's inside la..nanti aku confirm balik.
    anyway, movie psl cobain? best je bunyik...pe pun, aku penah gak gile jap kat kurt cobain, siap pakai flannel shirt yg teramattt la faded plus a pair of kinda oversized goggles/shades cam dia punye. groovy sungguh rase masa tu..hehehe...

  6. Edd Vedder said...
     

    nad..
    betul ke kat speedy? aku rasa kalau order kat tower records mesti ada benda ni. Tapi x penah tanya plak..

    ..flannel shirts, sweater jalur, shades putih 50's, kasut converse koyak, cardigans lusuh... itu semua pakaian aku la dulu. And I still have some of those stuff..!!

    .. :)

  7. ~comei~ said...
     

    happy advance birthday. yg ke 27 ek? hehe..

  8. Nadia said...
     

    edd, nanti aku check kan kat speedy tu. mana tau kot2 benda lain yg aku tengok..hehehehe, mata ni bukan buleh caye. ;-)..converse? i still wear it. mama rugged la katakan. tapi ol-skool le, converse design baru ni tak brp cun. takde that 'vintage look'. hehehe...but i saw a leather one yg mmg menawan kalbu.

  9. Zack said...
     

    Aisey, korang ni, brings out the Seattle in me la.

    Nadia, aku suka lagu Rape Me & Lithium, and almost all songs from Nevermind. Phew, aku pun suka pakai flannel shirt (double layer), tapi sbb aku ni pakai tudung, tak obvious sgt la...

    btw, Edd, hang dah tonton Last Days tak? Filem Gus Van Sant, said to be based on the life of Master Kurt. Aku dah ada DVD tapi blum berkesempatan nonton lagi.

  10. Nadia said...
     

    zack, kalo lagu 'lithium' tu aku suka betoi part 'i'm so ugly, that's ok cuz so are you'..:-)

  11. Edd Vedder said...
     

    nim.. thanks.

    zack.. wah ramai 90's rock fans rupanya. Aku nak review citer LAst Days tu la. Tapi sayangnya aku takde masa nak menulis skang ni. Tunggu review aku nanti..

    Nad.. u were right. Aku jumpa kat speedy benda tu.. hehe.

  12. Nadia said...
     

    edd,
    welll...:-)nampaknye mata ku ini boleh diharap lagi...hehehehehe...alhamdulillah. tapi rega je lain kan, aku ckp, >300, but still near rm300 la..uhuk..uhuk...tapi kalo fikir2 balik, kalo ko kipas-susah-mati nirvana, maybe la berbaloi kot. "mcm2 ada" kan??...:-)aku doakan ada le org prezenkan utk ko nanti. pastu bleh aku pinjam plak. muahahahahaha!

  13. Edd Vedder said...
     

    "...aku doakan ada le org prezenkan utk ko nanti. pastu bleh aku pinjam plak."

    ..Amin. Ehem, ada org nak prezenkan ke? *hint* *hint*.
    .. :)

    .. kalau takde org prezen pun, mmg sure aku akan beli nanti. pinjam nad? tarahal, bleh punya.

  14. Nadia said...
     

    wow wee!!!...lagi bykkkk la aku doakan utk ko...;-)btw, ko penah tak baca jurnal si kurt tu?. kan ada satu buku about it? aku nak beli, tapi dengar cite courtney dah edit byk stuffs. kalo ko ada baca any good stuff about the band or the seattle scene, habaq mai na?

    p/s: pssttt...semlm aku jumpe ramli sarip. :-)

  15. fadz said...
     

    haha, pokai la awek ngkau

Post a Comment