Ramadan datang lagi..!

Selamat menyambut Bulan Ramadan yang Mulia to all my friends and constant readers of this blog. May Ramadan bring u all the goodness and prosperity in life. Selamat menjalani ibadah puasa. Thank you for visiting this blog regularly.

Puasa kasi cukup tau..!

7 comments:

  1. Zack said...
     

    Err.. Edd, bab cukup sebulan puasa tu, susah sikit la pakcik...;-)

    Selamat menjalani ibadah puasa ! Org Ampang beli juadah berbuka kat mana ? Aku slalu ke Padang MPAJ tu.

  2. Edd Vedder said...
     

    oh ye zack.. lupa lak 'sakit' orang pompuan. :)

    padang MPAJ tu mmg tempat favourite tu.Banyak choice. Lain-lain tempat fav. Tmn Kosas, Taman Seraya, ngan Taman Bukit Teratai. Tapi disebabkan Tuesday-Thursday aku ada kelas, tak banyak kali la aku leh ke sana. :(

    Ko beli kat Pdg MPAJ gak ke? Mesti penah terselisih bahu ni. Tapi org dh berkeluarga mcm ko selalu masak kat umah aja la ek. Hehe.

  3. Nadia said...
     

    edd,
    selamat berpuasa. org ada family biasanye masak kat rumah? depends. kalo mcm aku, kalo ada masa la. but tahun ni, aku & yatt try nak save & kurangkan beli kat pasar ramadhan. so, kitorg buka ngan air ke hape dulu, solat, pastu baru aku masak & dinner.

  4. Edd Vedder said...
     

    nadia.. that's a great idea. Aku setakat ni boleh mengawal diri dari overspend dekat pasar ramadan. Harap2 leh kekal sebulan camtu. Then again I'm trying to lose some weight. Nak hilangkan 3 dagu aku yang tiba-tiba tumbuh ni. hehehe.

    But I have to admit, pasar ramadan are so tempting! yum..!

  5. siti rosman said...
     

    Selamat Berpuasa to En Edd... Film suggestion for Ramadan chow down: Shawn of the Dead. Skip: Ethan Mao

  6. Edd Vedder said...
     

    thanks fer visiting siti.. selamat berpuasa to u too.

    Thanks fer the film suggestions too..

    :)

  7. Anonymous said...
     

    la, bila nak update???

    fadz-

Post a Comment