..bowling, mentor, Man Utd and wedding.

I won! I won! … hehehe. Memang tak rugi aku pegi tournament bowling hari ni. Actually tournament bowling ni untuk persatuan ‘old boys’ kolej tempat aku belajar dulu. The Sultan Abdul Hamid Old Collegian Association Bowling Tournament 2005. Sambutan dia tak la sehebat tahun lepas but kira OK la..
Aku actually dapat 2nd place untuk male category and 1st place untuk team category. Before u said ‘big deal! Second place..’, let me tell you this. Aku ni jarang-jarang sangat dapat hadiah. Especially lucky draw. Memang aku tak pernah dapat seumur hidup aku! So bowling is actually the only sport yang kira OK la bagi aku.. Tak terror sangat. Baling pun straight aja. Tapi the actual purpose of winning the game is to make the pins fall and that’s what I did. Kira tak malu la kalau nak main tu.. So winning this prize was quite a big thing for me. Last year aku dapat toaster that I gave to my girlfriend. This year aku dapat some prizes and RM100 cash. Not bad huh..? Aku nak tunggu girlfriend aku balik dari outstation baru nak bukak hadiah. I don’t know why, I just wanted her to open the prizes. Nak show off kot.. hehe. But she think it’s sweet.. J.
My best friend Shah also got 3rd place in male category. I beat him by 4 pinfall. Hehhehe. Sorry geng… better luck next time you loser..!!
Man U menang lagi..!! Woohoo..! 4 out of 4 ain’t bad at all. Aku punya Fantasy Football team dapat point banyak gak mlm ni sebab Rooney score 1 and assist 1. And aku letak dia captain so ganda 2 la point dia.. Chelsea who..?
Tadi sebelum game aku tengok final Mentor. My predictions was correct. Pija was the champion. I think she deserved it. My only complaint is that aku rasa dia kena ada image consultant la.. Sebab aku rasa kebanyakan outfit dia macam dari almari tahun 1983..! Tak kena dengan style dia langsung.. But her vocal was magnificent and she rocked the house when she sang ‘Pawana’ with Amy Search. It’s Pawana! That is one of the best Malay rock song ever man.. Tapi aku tensen gila tengok Nora. Aku rasa dia tu terlalu emotional. Maybe a little over confident. And dari dulu aku tengok dia ni susah sangat nak terima komen orang.. Bila Ramli M.S komen aku boleh tengok muka dia berubah dramatically. I like it when my girlfriend SMS’s me and said that she like it when Izham Omar says’ .. in my book Pija -1 Nabil -0.’ Hahaha… Imagine how Nora felt. That’s funny…
And one more interesting thing. The shotgun wedding of TV3’s Azrinaz Mazhar Hakim which is before this is virtually unknown and The Sultan of Brunei. My girlfriend told me about it last week and I still couldn’t remember Azrinaz’s face. Hari ni aku beli paper Harian Metro and I was like ‘…ooooo! Dia ni ker..!’. What interest me is that nama dia dah top kat Yahoo Search List. People yang used to the Internet knows that it takes millions to top the Yahoo Search List. And Azrinaz supposedly is the first Malaysian to do that. Apparently, the whole world wants to know sapa la pompuan yang kawin dengan one of the wealthiest man in the world ni. So my question is, is this something that we can be proud of..? Topping the list of the most popular search engine in the world..? I know Harian Metro is treating the story like it is something that Malaysian should be proud of. For me, in a way yes. Tapi kalau kita dikenali di mata dunia sebab something that we really achieved kan bagus. Mana la tahu nanti satu dunia akan search pasal filem Malaysia ke, pelakon Malaysia ke or something better macam the story about Malaysia itself. It can be achieved I know. Takkan rakyat Malaysia nak kena kahwin sultan kaya baru orang luar nak bukak mata.. Hmmph?
But then again, that’s just me.:)

4 comments:

  1. ingeneu said...
     

    pheeewiiit!!! bangganye aku dgr 'my partner' ni won the bowling tournament. the best thing is, aku pun dpt 'merasa' present tu.. ;-) (t-shirt sahoca tu..) rugi x dpt tgk psl time tu aku kt kuantan..so maybe next time aku pun leh join..kan???

  2. Nadia said...
     

    hmmmm...eddvedder?!..

  3. Anonymous said...
     

    sapa ko punya awek...takan sorok kot beb

  4. 三重古天樂 said...
     

    酒店經紀 酒店小姐 酒店經紀公司
    台北酒店工作 台北酒店經紀人 酒店兼差 酒店兼職 酒店公關 酒店上班 台北酒店上班 酒店打工 酒店工作內容 酒店pt 台北酒店 便服店 禮服店 酒店 酒店工作 酒店上班時間 酒店上班薪水 酒店上班內容 現領 當日領 酒店經紀 酒店打工 酒店工作 酒店上班 酒店兼差 酒店兼職 打工兼差 打工兼職 台北酒店 酒店應徵 禮服店 酒店 經紀 打工 兼差便服店 台北酒店經紀 酒店薪水 酒店工作內容 酒店時間 酒店經濟 美式餐廳 咖啡廳
    打工兼職 打工兼差 酒店營業時間
    酒店經濟 酒店面試
    2015/08/26

Post a Comment