WEB : First Pic Of Johnny Depp as Mad Hatter




Not sure if it's real.. but johnny-depp.org posted this pic of Johnny Depp as The Mad Hatter in Tim Burton’s Alice and Wonderland [3D] remake for Disney.

Kinda' excited about this one because AiW is one of my favourite novel to read when I was a kid. I always thought that Burton is the perfect man to direct an AiW movie, because of his strong visual style.

..but Depp sure looks a 'lil bit like Carrot Top, yes/no?

6 comments:

  1. Nadia said...
     

    carrot top pun carrot top lah...janji johnny!!...hehehe..
    btw, haritu dgn teruja skali aku tengok 21 jump street kat 8tv. sengih sampey ke telinga aku nengok johnny & dustin nguyen, wa cakap lu. heheh. actually aku ada beli dvd siri tu tp dah rosak. sigh.

  2. Edd Vedder said...
     

    nadia..
    i know, i know.. aku pun terkejut. tgh channel surfing sekali keluar 21jumpstreet kat 8TV. Pilot episode plak tu.. dia punya chief still org lain lagi..hehe.

    BTW, melihat pada siri pilot tu, mmg tak sangka si Depp ni akan jadi oscar nominated actor. Mcm hampeh lakonan dia dulu..haha.

  3. Anonymous said...
     

    tolong lah jgn samakan boifren aku dgn carrot top. tak sanggup i.

    :p

  4. Nazim Masnawi said...
     

    Siapa rasa Depp ada sikit overexposed skrg?

  5. Edd Vedder said...
     

    anon..
    err, kalau dgn lobak merah, ok?

    nazim..
    err, maybe la kot. especially after pirate 3. aku rasa lepas public enemy dan pirate 4 tahun depan maybe aku akan kata overexposed.

    Aku lebih suka Depp dlm filem2 yg kecil dgn watak2 quirky mcm Ed Wood, Chocolat, Dead Man, Fear & Loathing.. Cuma lepas dia buat Pirate, orang seakan2 mcm lupa kehebatan dia dalam filem2 kecil tu.

  6. Ajami Hashim said...
     

    Depp patut dah pindah kelantan ikut fadz tontonfilem!

Post a Comment