SPORTS : Here We Go Again..

A draw on the 1st gameweek..
selection crisis..
transfer saga..
.. typical Man Utd season starter.



No matter what..
we still remain on top.
Here's to another great season.
Here We Go!

To wifey, thanks for the understanding my obsession with this club..
For letting me enjoy the live matches;
For letting me go nuts on the laptop,
managing my fantasy football team;
And for the morale support.
I really appreciate it.


5 comments:

  1. sHa shinizzle said...
     

    dude, tradition tue gained 1 point on 1st game. Last season pon macam tu jugak. Macam tak biasa plak :p

    Yang penting, the end of the season right? ;)

    it got me all happy and tingly inside when I read reports ckp Sir Fergie nk bawak Huntelaar @ the Hunter to OT? I love my Dutchman so it'll be great if the news are indeed true. (w/pon Marco just elected Hunter as Ajax's captain, damn)

  2. melayu itm said...
     

    kurie
    Ko ni berangan cool..

    Yang cool adalah melayu itm.

    Ko cuma berangan je nak dapat pompuan cantik.

    Ko loser...ed fedder!!!


    Pengurangan kuota Melayu oleh JPA sangatlah memarahkan orang Melayu. Tenguklah nazri tu di maki2 oleh orang Melayu dan wakil rakyat umno sendiri.

    Diikuti dengan cadangan pengurangan quota untuk melayu di ITM memang dah melampau sebab itulah melayu dah berarak.

    Kau ni at least sedar pasal kenaikan quota Cina untuk scholarship
    JPA. Tapi nampaknya yang lain macam kucing betina meow tak prihatin pun.

    Ini menunjukan mereka ini bangsa yang dengki pada Melayu lain.

    Ramai anak melayu dikampung yang mengharapkan tempat di ITM dan jika tak dapat ibu bapa mereka akan mengeluh kerana ini bermakna perbelanjaan yang mereka tak mampu nak masuk u swasta.

    Yang jelik bukanlah melayu yang menyayangi ITM tetapi makhluk pendenki seperti meow, lucuis mak dia, atau edd vedder yang semuanya tak de jiwa melayu langsung.

    Kaum yang perasaan cool berbahasa inggeris, bernick orang putih atau kafir..

    Jadi mereka ini yang perlu di kasihankan.

  3. sHa shinizzle said...
     

    Edd, melayu itm mane yang tetibe dtg comment kat blog aku. Dah laa off topic, xkasik salam. Muqaddimah jauh skali.

    Aperkah?

    The most pathetic thing, he (I assumed, he la kot) paste the whole thing kat comment blog aku. Dan... mungkin, muuungggggkin perasaan aku jerk tapi aku ader detect some sort of discrimination towards woman... secara implicit and unconsciously. Hmm mungkin.

  4. Edd Vedder said...
     

    biar la sha..

    x puas berpiket di luar, datang berpiket di blog kita pulak. Nick nama melayu, tapi suka hati panggil aku kafir. Lantak la, bukan aku yang berdosa..

    *sigh*

  5. sHa shinizzle said...
     

    *sigh*

Post a Comment