WEB : The Best Viral Music Video EVER!

Here's the latest video from one of my favourite band of all time, WEEZER. Rivers Cuomo (plus handlebar moustache) and Co. are back with the new single, 'Pork and Beans' , from their upcoming 'Red Album' releasing June 3rd 2008.




Weezer unveiled this new video on YouTube yesterday. What so cool about the video is, it stars some familiar YouTube faces such as Numa Numa guy, Tay Zonday, Kevin Federline, Chris Crocker and Miss Teen South Carolina. These so-called 'YouTube celebs' got very famous for their viral videos on the net. In a way, Weezer was embracing the power of online videos (they also premiered their own YouTube channel yesterday) while at the same time, poking fun at it.

I know, I know.. I spent way too much time on YouTube.
But this video kick ass!!
=W=

6 comments:

  1. Elly Rocker said...
     

    yeah edd! aku dah tonton semalam. weezer memang dlm hot list aku selalu. dapat info pun semasa meng google. jadi dh lihat yg mereka akan keluar album baru. 8 track rasenye dh terlepas kt internet. aku ade nampak kt blog2 mp3 tgh dasat melepaskan 8 track tersebut. haha!

  2. Edd Vedder said...
     

    yupp.. aku dah dengar. Not up to Pinkerton standards, tapi still rockin'. Ko dah dengar solo dari Rivers Cuomo, Alone :The Home Recordings? Hebat!

    BTW, aku tunggu full album untuk downlo...err.. beli.

  3. Nazim Masnawi said...
     

    "...one of my favourite bandS of all time..." Plural, beb, bukan singular. Capish?

    Larrriiiiiikkk!!!

  4. Zack said...
     

    Pork and Beans? Lagu ni haram di dengar, Edd. Aku rasa mesti takleh keluar radio punya.

    PS: Aku heran la, kebanyakan internet superstars ni, kalau awek, mesti lawa atau seksi gila mcm Tila Tequila tu, tapi kalau guys, Ya Rabbi... kebanyakannya plus size! re: Numa2 guy, budak Star Wars yang main light saber tu, Harry Knowles, Nazim Masna.. ooops.. larrrriiiii!

  5. Edd Vedder said...
     

    confirm takleh kuar radio. Sebenarnya Rivers Cuomo is being sarcastic. Sebab record company mintak dia tulis lagu yang lebih radio-friendly, catchy dan boleh sing-along. So Cuomo tulis lagu ni. Dia cakap "..there's nothing more catchy than pork and beans,".. Dan dia siap ada mention Timbaland dalam lagu ni.. hehe.

    Male internet stars tak seksi? Abis what about the "What, What.. In The Butt" guy?

    :)

  6. pjoe said...
     

    =W=

    GEEK ROCK ATTACK!

Post a Comment