WEB : Joker as in Funny Ha Ha..??


Not so funny now huh..?


The first official picture of Heath Ledger in makeup, dressed as Batman's arch-villain, The Joker in the sequel to Batman Begins; The Dark Knight. Just by looking at the picture, I'm all set for Chris Nolan's new masterpiece. Bring it on..

more pics here

7 comments:

  1. Zack said...
     

    Heheh, citer lama la bang. Kau dah tengok gambar bogel Heath tgh berlatih utk watak Joker nih? I mean, he's in full glory, make-up and all! Aku pun tak sabar! hehe..

  2. Edd Vedder said...
     

    Citer lama.. maybe. But I love the pic I just had to post it. Aku dh tgk gambar Heath tu, dan obviously aku x excited mcm kau...

  3. Zack said...
     

    Hehe... tak excited mana pun. Actually, aku lagi suka poster Harvey Dent yg dah kena vandalise tu. :)

  4. anaheus said...
     

    hensem...huhuhu

  5. sHa shinizzle said...
     

    Kau dah tengok gambar bogel Heath tgh berlatih utk watak Joker nih? I mean, he's in full glory, make-up and all!

    hah? ader ker? maner-maner? *pandang kiri kanan*

    hahhaha

    owh yer, aku pon xsaba jugak for next year. aura Batman tue sgt mengancam kesabaran aku. lambat lagik ker 2008?

    ps : aku kemaruk Heroes la pulak sbb aritue sampai termimpi volume 2. my brother was like, aperkejadah?

  6. jimi said...
     

    Tahniah , Edd(sorry for late wisher0

  7. Nadia said...
     

    ahhh..heath..heathhh...*mimpi manis la aku malam ni*...;-)..aku mmg tak sabo gak nak nengok batman ni. with or without heath. almaklum le, kipas-susah-mati maaa...

Post a Comment