FILM : Grindhouse Babes!

A few more days before the most anticipated movie of 2007 (..for me), Tarantino and Rodriguez's 'Grindhouse' hits the US theater. Added a little countdown on the sidebar courtesy of twilightvisions.com. So a few more days before we get to see the.. err, emm,.. well, the bootleg version of the movie! Woohoo..!!

So while we wait with bated breath, check out this Maxim photoshoot of the Grindhouse Babes. Mary Elizabeth Winstead looks awesome. This movie is going to kill..!!

*if you can't see the pictures, click here.


*pics from popoholic.com

12 comments:

  1. Nazim Masnawi said...
     

    Talk about Fergie, have you seen this video, man? Alanis Morissette doing a cover of My Humps – one of your favourite song of all-time.

    http://www.youtube.com/watch?v=W91sqAs-_-g

    Man, surely on of the greatest WTF?!? moments in music history... EVER!

  2. Edd Vedder said...
     

    WTF!! I didn't know about this. Quite funny actually. It sounded far more better and credible than the original. What's next? Jewel with a cover of 'Smack That'?

  3. Zack said...
     

    Jewel telah dianugerahkan wtf? oleh aku the moment she danced in that Intuition video. Fcuk. Almost semua penyanyi perempuan kegemaran aku dah sell-out :(

  4. Nazim Masnawi said...
     

    I guess I'm all in for Tori Amos doing her own rendition of Milkshake.

  5. Zack said...
     

    Wtf? That’s just like…MCR doing a half naked photoshoot beside a swimming pool!

    Sigh…

    Okay, siapa lagi yang tinggal? Fiona Apple, Neko Case, Tori freakin Amos, Jem, Imogen Heap, oh yeah, Lady Sovereign, Lily Allen (Oh My God! aku suka remake Kaiser Chiefs tu!).

    Paling2 mengecewakan aku ialah Gwen Stefani. She used to rock my world with her Tragic Kingdom *sniffs*

  6. Edd Vedder said...
     

    zack..
    aku rasa jewel dan alanis is being sarcastic. The video is suppose to be funny in a sense that they are mocking the music video industry. Aku tak rasa diaorang sell out. In fact aku rasa video Alanis tu menunjukkan betapa teruknya Fergie sebagai seorang penyanyi. Itu yg aku nampak la..

  7. zan said...
     

    Aku setuju ngan ko edd..
    Aku raser Jewel ngan Alanis takkan tergamak nak "jual diri" dorang dengan buat or nyanyi lagu2 mcm Fergie + Beyonce n lain2 tu. Tu bukan nyanyi, goyang bontot je lebih.
    Maybe ade unsur2 sarcasm kat situ.

    Er.tapi..
    Ella pun dah pandai duet + rapping sket2 dalam "Dua Insan Bercinta" ngan Sazzy tu. Camne plak?

  8. Iron Board said...
     

    Ella tu mcm2 dia buat... baru ni dia remake lagu Radja dan Dewa. But I really admit her version of Jujur & Takkan Melupakanmu lebih best la...

    Jewel's Intuition tu mmg lah being sarcastic, tp mcm Zack, aku pun hampa gak time tu... nasib Jewel tak tukar betul2 imej mcm tu...

  9. Kamarul said...
     

    wooo! mary elizabeth winstead!

  10. sHa shinizzle said...
     

    errr on-topic jap *point to the post* - tak silap aku Fergie jadik lebian ek dlm citer Grindhouse tue? is it? dengan sape? :D

  11. Edd Vedder said...
     

    sha.. you're right. Tapi dengar cerita, her character aja yg lesbian.. no partner. Don't know if that's true..

  12. sHa shinizzle said...
     

    WHAT? no partner? tak bess ar, hahaha

Post a Comment