WEB : Who's That Girl?


(click on the image for a larger view)


Looks kinda' familiar.
Do you know who she is?



UPDATE : 29 November 2006

Drew Barrymore? Carrot Top? Elisha Cuthbert? anak Pak Brahim? Model Mixed mata sepet? Cisss.. tekaan korang semua takde sikit pun yang hampir. So memandangkan korang semua tak terror, aku akan bagi jawapannya.

Untuk pengetahuan semua, that cute lady above is none other than First Daughter of Grunge herself; FRANCES BEAN COBAIN. Anak dara si Kurt Cobain dan Courtney Love. Maybe korang tak perasan yang mukanya mmg sebijik mcm ayah dia.

By the way gambar di atas tu, adalah dari Elle Magazine UK keluaran bulan Ogos.
Diambil dari Wikipedia. - Frances Bean Cobain posed in the August 2006 issue of Elle Magazine in her father's famous red cardigan and pajama pants: "I wore his pajamas because he got married in them to my mom in 1992 in Hawaii so I thought they would be cute if I wore them today...He was too lazy to put on a tux so he got married in pajamas!"

Klik di sini untuk lebih banyak info dan gambar Frances Cobain.

9 comments:

  1. Zack said...
     

    Skali pandang cam Drew Barrymore, dua kali pandang cam Carrot Top.

  2. Nazim Masnawi said...
     

    Who the fuck is this? Elisha Cuthbert?

  3. Edd Vedder said...
     

    Carrot Top??? C'mon la Zack. BTW, ko ada tgk gambar baru Carrot Top after botox? SCARY!

    Elisha.. Drew.. Hmmm, similar looking but not even close.

    In fact she's not an actress or a singer at all. :)

  4. ARA PAYUNG said...
     

    Aku tak tau le gamba sape tu Edd. Anak pak brahim rumah tepi paip lombong tu kot?

    Err... aku dah update blog. Dah tajk bedebu dah.. eheheh

  5. Nadia said...
     

    dia ni bukan model mixed yg mata sepet tu ke? ala..lupe plak nama dia..isk..isk..

  6. Zack said...
     

    Devon Aoki ke Nad?

  7. Nadia said...
     

    bagusss!! dia mewarisi apoknye yg sgt fotogenik!! cayalah!!...btw, sape bela dia skang ye? kalo mak dia, aku tak harap sgt lah..haha..nyebok plak aku ni. bukan apa, sampai skang aku rasa courtney la yg 'membunuh' kurt secara senyap, eventually. tapi tu la..salah kurt gak. suka sgt pompuan weird. kalo takat weird je takpe, ni dah mcm mental je dah..haiyaa...but then again, if kurt is still alive, i don't think he will be glorified like now.

    p/s: skang aku tunggu anak eddie beso plak. hehehe..

  8. Edd Vedder said...
     

    nadia..
    x silap aku Courtney baru dpt custody jaga Frances tahun lepas, so skang dia tinggal dgn mak dia la. Tapi mmg betul ckp kau Courtney ni mmg mental sket. Harap2 anak dia jgn la ikut perangai dia..

    Mmg sebijik muka apok dia kan..

  9. huha-huha said...
     

    that is the legend's daughter!
    my oh my....
    dah besar panjang roopanya!

    Sweet but .. i hope not as bitch as courtney love!

    She was the mastermind behind the death of Kurt!
    Damn you, courtney!!!!!

Post a Comment