It's Been A Year Already..??

Right at this moment, 7:41 AM, 16th August, genap setahun since aku publish post pertama aku di blog ini untuk tatapan umum. Secara kebetulan juga besok merupakan hari konvokesyen aku.
So, it's all good..


Terima kasih kepada teman-teman yang sering mengunjungi blog ini.
It's amazing that even though we never met, the passion and the interest that we share kept us close. Hoping this virtual friendship never ends.


Jadi sempena hari lahir blog aku, aku decide untuk revamp layout blog.
How do you like me now..??


I will keep on amplifying my attenuated thoughts.. peace.

12 comments:

  1. Kutu-Kutu Rock said...
     

    aku suke layout nih...;-) esok konvo yek? congrats!..congrats gak sbb dah setahun bertahan dlm dunia blogging..

    long live!

    rockin' mama from silvercity,
    -countess-

  2. Lizzam said...
     

    smart ar design ni...better than the prev one...yang tu lambat nak load la...

  3. Edd Vedder said...
     

    lizzam, nadia,
    thanks.. penat gak aku mengdesign layout ni especially banner yg kat atas tu.. berjam-jam jugak la mengadap photoshop. warna putih nampak lebih simple dan kemas, don't u agree.. hehe.

  4. Kutu-Kutu Rock said...
     

    edd,
    hitam & putih?..."gothic" asal jepun tu..heheheheh...

  5. me! said...
     

    hepi besday tuyu hepi besday tuyu, hepi besday tu blog edd vedder..
    hepi besday tuyuuu..
    salam kenal...

  6. vovin said...
     

    nampak lebih menarik jugak dengan layout baru ni.

    Keep on blogging.

  7. Zack said...
     

    Selamat Hari Lahir, Edd! Dan selamat berkonvo! (eh, ko tak nak ajak kitaorg gi ke? hehe....

  8. Edd Vedder said...
     

    me!,
    welkam,welkam.. tenkiu.

    vovin, zack..
    thank you very much. Aku kalau bleh nak ajak semua org datang konvo aku, tapi apakan daya, UKM tu bukan aku yg punya.. hehe.

    anyway, nampaknya semua org suka dgn layout baru ni. So sehingga August 2007, (kalau aku masih blogging) layout ni yg akan kekal.

    Hilang penat aku bila semua org ckp suka dgn layout ni.. hehe.

  9. Anonymous said...
     

    I dunno, I dunno, aku rasa reverse white macam dulu lagi best. Latar belakang gelap, tulisan cerah bg aku lagi sesuai dgn ke-eddvedder-an kau. Lagi lawa, lagi ngam macam blog... err, Roman Kodian gitu. I dunno, I dunno.

    Keep on bloggin' though.

  10. Edd Vedder said...
     

    sebab blog roman kodian tu tukar layout warna hitam la menyebabkan aku decide nak tukar warna putih. Aku kalau bleh, tak mahu ada association langsung dengan blog tu.

    kenapa ko anonymous nazim? :)

  11. jimi said...
     

    Tahniah Edd, im always here.Keep the writing.

  12. Nazim Masnawi said...
     

    Eh, eh, mana ada? Buk-bukan akulah tu. Ish, kau ni...

Post a Comment