Blog Tweak

Disebabkan network admin kat ofis aku ni dah 'rajin' lebih daripada biasa, maka aku terpaksa buat sedikit tweaking kepada blog ni. Yupp, ofis aku dah ada proxy server. Farkk.

Disebabkan oleh proxy server, kebanyakan site aku dah takleh masuk disebabkan URL site tu ada dalam blacklist library proxy server. Ini termasuk semua Fotopages, mp3 sites dan yg paling aku tensen sekali.., torrent sites yg aku biasa download movies dan music albums. Farkkk.

BTW, aku dah ada tagboard baru sbb yg lama dulu dh kena block ngan proxy server. Thanks to oggix.com. Added a site counter, a site tracker and a link tracker. Added a few links too, so feel free to check it out.

*sigh*... Fark.

5 comments:

  1. Nazim Masnawi said...
     

    Dude, this is totally fark-ed up. Takziah... takziah...

  2. Edd Vedder said...
     

    They fark-ed me up in the ass, man! Rasa mcm freedom aku disekat.

    ..Aku nak try hack. Tunggu aa nanti..

  3. Zack said...
     

    Edd, aku kena baca 2-3 kali baru aku faham apa ko citer...


    Nampak sangat rabun IT aku ni...

  4. Edd Vedder said...
     

    Zack,
    The point of the story ialah ayat2 yg aku BOLD kan tu. hehe.

  5. Nadia said...
     

    my sympathy to you, my fren.
    aku dedicate lagu FTG ni 'freedom that's gone' utk ko..hehehehe...jgn aku pun kena nanti sudah.

Post a Comment